Spletna stran

Luč miru iz Betlehema

Radovljiški skavti so v soboto, 21. decembra 2013, po sveti maši v radovljiški cerkvi pripravili tradicionalno prireditev Luč miru iz Betlehema. V skavtski govorici – z igro – so nam sporočili, da h Kristusu, ki je naša Luč, pelje vera. Na poti moramo preverjati svojo smer, pomaga nam duhovna hrana in molitev, ki je naša vez …

Luč miru iz Betlehema Read More »

Naj beganca

Po slovesni deseti maši so se otroci, veliki in mali, nagnetli pred oltar. Z begancami in drguim požegnanim zelenjem so pozdravljali Jezusa kot množica otrok pred več kot dvatisoč leti. 

Cvetna nedelja 2013

Na cvetno nedeljo, 24. marca,  je gospod župnik slovesno deseto sveto mašo začel na trgu pred cerkvijo, kjer se je ob blagoslovu beganc in zelenja kot vsako leto zbrala množica ljudi. Po blagoslovu smo v procesiji odšli v cerkev.

Dvajsetletnica Ruševcev

Radovljiški skavti, Ruševci, smo skupaj že 20 let. Okroglo obletnico smo praznovali v nedeljo, 7. oktobra. Zbrali smo se ob geslu 20 let, 1 srce.

Dobrodošli!

Pred vami je spletna stran župnije sv. Petra v Radovljici. Stran šele nastaja in za začetek smo vam pripravili predvsem najpomembnejše informacije o misijonu, ki se v naši župniji začenja 16. marca 2012.