Pevski zbori vabijo

Bogu v slavo in vernikom v veselje pojejo v naši župniji kar trije zbori. Kot vsako leto septembra tudi letos vabijo nove člane.

ODRASLI PEVSKI ZBOR SKALA išče nove pevce in pevke! Veseli bomo vsakega, ki je pripravljen z dobro voljo in glasom pomagati našemu zboru, da bomo peli še lepše in še mogočneje. V teh časih velikokrat slišimo, da nas včasih najlepše poveže prav pesem. Pevske vaje imamo ob četrtkih ob 20.00 in pojemo pri nedeljskih ter prazničnih mašah. Več informacij dobite na 051 387 942 (Gašper, organist).

OTROŠKI PEVSKI ZBOR REGRATOVE LUČKE vabi v svojo družbo otroke od 2. do 8. razreda. Pevske vaje imamo ob nedeljah ob 9.00 v pevski sobi v župnišču. Začnemo v nedeljo, 5. septembra. Za več informacij sem na voljo na telefonski številki 040 140 456 (zborovodkinja Lucija).

MLADINSKI PEVSKI ZBOR NAVDIH vabi v svoje vrste. S petjem lepšamo in poglabljamo svete maše, občasno pa tudi kakšno poroko. Če si že v osmem razredu, rad poješ, se družiš in želiš sodelovati pri svetih mašah, se nam pridruži, saj kdor lepo poje, dvakrat moli. Prva vaja bo 19. 9. ob osmih zvečer.