Mladinski pevski zbor NaVdih

KDAJ:
vsaka sobota ob 18 h
KJE:
župnišče, pevska soba škofa Antona Vovka
ZBOROVODJA:
Ana Urh
KONTAKT:
040 597 549

Mladinski pevski zbor NaVdih je cerkveni pevski zbor v naši župniji, ki je bil ustanovljen na pobudo takratnih nadebudnih birmancev leta 2007. Od takrat naprej dejavno soustvarja župnijsko življenje – lepša bogoslužja, popestri kakšno prireditev ali pa organizira samostojni koncert. Od leta 2012 zbor vodi Ana Urh, nekdanja članica, ki se z veliko mero ljubezni in navdušenja trudi, da pevci pokažejo kar največ, kar zmorejo.
NaVdihovcev med seboj še zdaleč ne povezuje le veselje do petja. Med njimi so se spletla prijateljstva in skupaj preživijo marsikatero prosto uro ob preprostem druženju, vroči čokoladi, filmu, taroku… Poseben dogodek v sezoni je sigurno pevski vikend. En vikend v letu se tako pevci odpravijo v ponavadi boj ali manj neznano, kjer čas namenjajo intenzivnim pevskim vajam, poglabljanju prijateljstev, duhovnosti in preprostemu uživanju.
Prav vsi pa so vedno znova navdušeni, če se jim pridruži kakšen nov član, ki ga z veseljem sprejmejo medse 🙂
Vsi, ki bi si želeli prepevati, se družiti in uživati z nami, ste kar najbolj prisrčno povabljeni, da nas kontaktirate (040 597 549 – Ana). Vaje so vsako soboto ob 18.00. Glasbene sposobnosti in znanja niso potrebni, važno je le, da ste že končali osmi razred osnovne šole in da imate čas, ki ste ga pripravljeni deliti z nami! 🙂